Traject Eenvoud: derde avond op 26/02

Geplaatst op

sneeuwklokjes00Op vrijdag 26 februari organiseert Villa VanZelf de derde avond in het traject Eenvoud. Op avond 1 onderzochten we met de deelnemers wat eenvoud voor elk van ons betekent. Tijdens avond 2 hadden we het over de 4 dimensies van mens zijn en stelden we vast dat de weg van eenvoud opgaan het beste werkt als het stevig geworteld is in een fysieke basis. Elke deelnemer bracht voor zichzelf in kaart hoe het gesteld is met die fysieke basis op het vlak van voeding, slaap, wonen en verzorging en stelde een actieplan op om de komende tijd mee aan de slag te gaan.

Tijdens de derde avond van het traject worden allerlei mogelijke concrete vormen van vereenvoudiging die samenhangen met de fysieke basiscomponenten voeding / slaap / wonen / verzorging geëxploreerd, onder het motto:

‘Zonder …, wat een luxe!’.

We bekijken hoe we eenvoudiger, vrijer en zelfs luxueuzer kunnen leven met minder spullen, zonder koelkast / droogkast of andere elektrische apparaten, met minder vervuilende verzorgingsproducten, minder suiker en/of geraffineerde voedingsproducten enz. We blijven ver uit de buurt van waarde-oordelen en dogma’s en doen recht aan ieders persoonlijke keuzes.

Het is niet noodzakelijk om de eerste twee bijeenkomsten te hebben gevolgd om aanwezig te zijn. Je kan dus nog altijd aansluiten. Graag aanmelden via villavanzelf@gmail.com.

Datum: vrijdag 26 februari 20u (tot ongeveer 22u)

Prijs: 7 € of 20 pitjes voor leden van LETS Landen, 20 iku voor leden van LETS Leuven.

Plaats: Villa VanZelf, Deleydtstraat 21, 3401 Waasmont

Contact: villavanzelf@gmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s