Nieuw! ‘Creativiteit = kracht!’ e-boek

Geplaatst op

creativiteit2Villa VanZelf lanceert vandaag een nieuw telgje: het langere verhaal à la Villa VanZelf. In een blogbericht kan je heel wat informatie kwijt en hou je je publiek op de hoogte van wat er leeft in je organisatie, anderzijds blijft het beperkt in lengte en diepgang. Vandaar het idee om af en toe voor wie het interesseert langere verhalen uit te brengen over specifieke thema’s. Vlot en snel te lezen en voor een heel klein prijsje.

Vandaag brengen we nummer 1 uit! ‘Creativiteit = kracht!’ heeft 32 pagina’s tekst en illustraties en is verkrijgbaar in pdf-formaat. Makkelijk aan te schaffen, geen bomen voor gesneuveld. Na een inleidend hoofdstuk met een korte verkenning doorheen neurologie, psychologie en meer spirituele benaderingen krijg je 34 strategieën voor meer creativiteit in je leven en tot slot een leeslijst met titels in het Nederlands en het Engels die je op weg zet om nog veel meer te lezen.

Tot 15 oktober aan lanceerprijs 4 €, daarna 5 € en blijvend in het aanbod van Villa VanZelf vzw. Bestellen kan door een mailtje naar info@villavanzelf.org en storting van het juiste bedrag op rek. nr. BE45 9731 4485 5689.

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Nieuw! ‘Creativiteit = kracht!’ e-boek

    Oud en nieuw in de Villa « Villa VanZelf zei:
    30 december 2016 om 10:39

    […] voor VIBE, deden workshops over permacultuur bij onder andere Velt Kalmthout, lanceerden ons eerste e-boekje ‘Creativiteit = kracht!’, schreven brieven voor ‘Bestel een Brief’, en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s