Kalender

Voorjaar 2018

Mail ons je vragen en opmerkingen of schrijf je in : info@villavanzelf.orgDuurzaam scheren met Monsieur Léon

Leer de bijna vergeten kunst van het nat scheren met open vouwmes aan! Een duurzame gewoonte, maar ook een verwenmomentje voor jezelf. Meer info op de Mr. Léon-pagina. Aankomende data voor deze workshop zijn:

Inschrijven kan via monsieurleon@villavanzelf.org. 

 

 


Flush Free – Werkdag Composttoilet

De ins and outs van het composttoilet leer je kennen tijdens deze werkdagen, én je bouwt zelf, met begeleiding, je eigen toilet. Meer info op de Flushfree-pagina of stel je vraag via mail.

Prijzen: Workshop bij Villa VanZelf van een hele dag inclusief toilet is 150,00 €. Voor de bouwsessie kan je een helper meebrengen, die dan meedoet aan 15,00 € voor de namiddag, of 30,00 € voor een hele dag. Er worden maximaal 7 toiletten gemaakt.
Enkel de voormiddagsessie volgen kan ook, aan 15,00 €.

  • zaterdag 12, gewijzigd naar 5 mei! van 10u. tot 16u., bij Villa VanZelf in Waasmont

Inschrijven doe je via info@villavanzelf.org, tenzij anders aangegeven.


Natuur ervaren met Marc

Tijdens de wandelingen van Villa VanZelf krijg je een stevige brok kennis over natuur aangereikt en tegelijk wordt ruimte gemaakt voor beleven met alle zintuigen. Ruiken, proeven, stilte ervaren en je deel voelen van de omgeving krijgen extra aandacht. Inschrijven doe je via info@villavanzelf.org, tenzij anders aangegeven. Hou deze kalender in de gaten voor extra data!

  • 26 mei: natuur in volle glorie in de Nieuwe Wereld van het Arboretum van Tervuren, van 9.30u. tot 12u., vrije bijdrage
  • 9 juni en 16 september: eetbare-plantenwandeling ism Transitie Merksem, alle info en inschrijven via transitiemerksem@gmail.com
  • 22 september: Op Zoek naar de Ziel van het Zoniënwoud, van 10u. tot 16u., vertrek aan het Bosmuseum in Hoeilaart. Kostprijs 15€
  • 3 november: Duisterniswandeling. locatie nog te bevestigen

Wil je graag een wandeling in eigen natuurgebied, bos of natuurlijke omgeving, of met een specifiek thema? Dat kan! Stuur een mail naar info@villavanzelf.org met je voorstel en Marc contacteert je om concreet af te spreken.


Permacultuur

  • 13 april, start van de Permacultuur Design Cursus in Het Voedselbos, Nokere, waar Marc als co-lesgever deelneemt. Inschrijven kan nog, via info@voedselbos.be.
Advertenties